>
>
Ferdig måkt bolig: – Slik kan du selge snøskuffen med god samvittighet!

Ferdig måkt bolig: – Slik kan du selge snøskuffen med god samvittighet!

Hvert eneste år, når vinteren kommer, begynner den samme gamle historien. Du har så vidt fått av snøen fra skoene i gangen før du hører den kjente lyden av måkebilen og innser at du må ut for å måke snø… igjen. Det er en kjedsommelig syklus av snømåking og irritasjon.
Bilde av snø med en snømåke med grønt blad liggende på snøen. Skilt som sier "måkefri sone"

Her er noen av irritasjonsmomentene du sansynligvis kan kjenne deg igjen i:

Innesnødd bil. Du ser ut av vinduet og ser at snøfallet har gjort bilen din om til en snøhule. Resultatet? Du kommer for sent til jobb, tannlegen, treningsøkten eller hva annet du hadde planlagt.

Dame med blå jakke og lus som holder en snømåke på vinterstid. Hun lener seg bakover og holder seg til ryggen og viser smerter i ansiktet, noe som tyder på ryggsmerter etter snømåking.

Uendelig snømåking. Det føles som om du aldri blir ferdig med å måke snø, og du risikerer stadig å ende opp med lårhalsbrudd eller blåmerker etter fall på isen som skjuler seg under snøen.

Kink i ryggen. Det er som om kroppen din prøver å sende deg en tekstmelding: «Stop! Dette er ikke verdt det!» Men du, som en ekte vinterkriger, ignorerer advarselen og fortsetter å grave, uvitende om den uunngåelige smerten som venter deg i morgen.

Snø på bilen. Du rekker ikke å måke taket på bilen for å få bort all snøen, og det er umulig å se bakover i speilet på grunn av konstant snøfokk. Som en ekstra bonus blir bilsetet også fylt med snø fordi du glemte å tørke av dørlisten, og et solid dryss treffer setet.

Våte sokker og sko. Du går stadig rundt med våte føtter i timevis fordi du ikke oppdaget eller planla snømåkingen i tide og ender opp med snø i skoene.

Bilrute dekket med snø og en småmåke som har fjernet en strike av snøen så ruta synes.

Selg snøskuffen din med god samvittighet. Deretter kan du sjekke ut de nye leilighetene i Byhaven i Sarpsborg. Her tilbys helt nye, måkefrie leiligheter.

Så neste gang du kjenner frustrasjonen bygge seg opp mens du står der med snøskuffen, kan du drømme deg bort til en bekymringsfri tilværelse uten snømåking i en varm, koselig leilighet i Byhaven. Besøk vår boligvelger og finn din drømmeleilighet i dag!

Hold deg oppdatert

Fyll ut skjemaet under for å melde deg på nyhetsbrevet for Byhaven Sarpsborg. Da vil du være først ute med å motta jevnlige drypp hvor vi deler fremgangen i prosjektet og andre spennende nyheter.

* = påkrevde felter