Dobbeltboligsikring

Vurderer du å kjøpe leilighet i Byhaven Sarpsborg, men er litt usikker på hvordan du skal dekke utgiftene om du ikke får solgt din gamle bolig? Nå tilbyr Byhaven Sarpsborg dobbeltboligsikring for å gjøre ditt boligkjøp mer trygt og attraktivt, selv i et utfordrende boligmarked.

Sirkulært gult banner som viser teksten Dobbeltboligsikring, med to husikoner i svart, og Byhaven Sarpsborg logo.Dobbeltboligsikring er en løsning som gir kjøperne en sikring mot doble boutgifter hvis de ikke klarer å selge sin nåværende bolig før de tar over den nye.

Hva betyr dobbeltboligsikring?

Byhaven Sarpsborg gir deg som kjøper en sikkerhet mot doble boutgifter hvis det tar tid å selge din nåværende bolig. Den dekker ekstra boligkostnader med inntil 15 000 kr. per måned i inntil 9 måneder hvis du ikke får solgt din gamle bolig etter overtakelse av den nye.

Denne sikkerheten gjør bolighandelen tryggere og mer forutsigbar for deg som kjøper. Den dekker netto renteutgifter og faktiske ekstra boligkostnader som felleskostnader, boligforsikring, oppvarming/strøm og kommunale avgifter.

Selger tilbyr sikkerhet for deg om ditt eget salg drøyer

For å motta denne sikkerheten må du som kjøper avtale dette med megler, før kjøpekontrakten på eiendommen signeres.* Den er gyldig i 9 måneder etter overtakelse av den nye boligen. 

Kontakt eiendomsmegleren for mer informasjon og bestilling av dobbeltboligsikring.

*Hvis kjøper ikke aksepterer bud som ligger innenfor 90 % av prisantydningen på sin usolgte bolig, vil muligheten for sikring eller dekning falle bort. Det er viktig å være oppmerksom på dette kravet for å sikre seg mot eventuelle tap.

Jeg vil vite mer om dobbeltboligsikring

Hvis du ønsker mer informasjon – eller vil bestille dobbeltboligsikring – kan du benytte skjemaet du finner under, eller kontakte våre meglere.

Våre meglere

Portrettbilde av Geir.

Geir Inge Rangøy Johannessen

Eiendomsmegler MNEF

[email protected]
+47 902 99 797

Remax Meglerhuset Borgs logo.
Nina Aamodt

Nina Aamodt

Back office / Medhjelper

[email protected] 
+47 995 52 550

Remax Meglerhuset Borgs logo.