Leilighetene

Leilighetene som tilbys i første salgstrinn er 1-, 2-, 3- og 4-roms leiligheter med areal fra 30 til 161 m². Leilighetsplanene er utarbeidet med tanke på arealeffektivitet og smarte løsninger med gode oppbevaringsmuligheter.
Utsikt fra en av leilighetene i Byhaven Sarpsborg, med utsikt over gårdsrommet.

Siden bebyggelsen er delt opp i seks frittstående bygg, blir de aller fleste leilighetene hjørneleiligheter med lysinnfall fra to sider. De største leilighetene, som dekker en halv etasje, får lys fra tre sider.

Alle leilighetene som vender inn mot felleshagen har store, luftige balkonger, flere av de øvrige får små luftebalkonger eller fransk balkong.

Leilighetene får kvaliteter som vannbåren gulvvarme, sprinkelanlegg og balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Kjøkken integreres som en åpen løsning sammen med stue/oppholdsrom.
Kjøkken leveres i mengde som vist på leilighetsplaner. Det leveres høye overskap og laminat benkeplate med innfelt vask. Det er avsatt plass og forberedt for integrerte hvitevarer. Hvitevarer er ikke inkludert i vår leveranse, men kan bestilles som tilvalg hos kjøkkenleverandør. Over koketopp leveres avtrekkshette.

Bad leveres med innredning med heldekkende servant, samt med speil og belysning. Alle sanitærprodukter er hvite. WC er vegghengt.

Prøv vår boligvelger

For mer informasjon om de ulike leilighetene, samt detaljerte plantegninger, mål mm. kan du prøve vår interaktive boligvelger.

Sirkulært gult banner som viser teksten Dobbeltboligsikring, med to husikoner i svart, og Byhaven Sarpsborg logo.

Vi tilbyr dobbelt­boligsikring

Nå tilbyr vi dobbeltboligsikring for å gjøre ditt boligkjøp mer trygt og attraktivt, selv i et utfordrende boligmarked.

Dobbeltboligsikring er en løsning som gir kjøperne en sikring mot doble boutgifter hvis de ikke klarer å selge sin nåværende bolig før de tar over den nye.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål eller er interessert i de kommende leilighetene? Ta kontakt med våre prosjektmeglere i Meglerhuset Borg / RE/MAX for mer informasjon.

Portrettbilde av Geir.

Geir Inge Rangøy Johannessen

Eiendomsmegler MNEF

[email protected]

+47 902 99 797

Remax Meglerhuset Borgs logo.
Nina Aamodt

Nina Aamodt

Back office / Medhjelper

[email protected] 

+47 995 52 550

Remax Meglerhuset Borgs logo.